Stor förvirring

Just nu är allt bara väldigt ovisst och konstigt. Pontus temp klingade av till 37,6 med Alvedon, vilket är helt ok. Klart det fortfarande är en temp-höjning, men fortfarande inte feber. Hoppet växte och jag tänkte att "nu kanske det ger med sig" . Nu, 1 timme efter en ny Alvedon-supp så har han 38,4 :/ . Alltså, INTE bra. Och läkarna här är så himla stressade så man hinner ju inte med att fråga det man ska när dom går ronden! Den kvinnliga läkaren som rondade i eftermiddags sa att dom kommer ta nya infektionsprover i morgon, och är dem fortfarande stabila (alltså inte har höjts) så kan vi nog räkna med att dom tar bort katetern och att vi får åka hem. För om CRP inte blir högre så rör det sig förmodligen om ett virus, och inte en infektion. Så vad säger man...? Vi väntar och väntar.
 
Och nu måste jag bara klargöra en sak för alla som läser detta (Ni har ju blivit galet många), så kommer jag ALLTID ta illa upp när någon kallar mig "överdrivet orolig" , eller när någon säger "usch då, men de blir nog bra ska du se" osv. Jag har all rätt i världen att vara hur orolig som helst över min son! Han har gått igenom mer än vad flera barn behöver gå igenom under hela sin barndom. Och nej, man kanske inte vet hur jobbigt det är när man själv inte har ett barn som har varit sjuk. Men med tanke på allt mitt lilla barn har gått igenom, så är det inte konstigt att jag är rädd och orolig.
 
 
Prover som ska tas i morgon är:
* CRP
* Vita blodkroppar
* Omogna vita blodkroppar
* Trombocyter
 
Jag själv har väldigt svårt att förlika mig med tanken på att Pontus skulle ha haft "otur" och fått ett virus samma dag som man opererade honom. Jag köper inte riktigt den... Jag tror att det hänger ihop med operationen. Men jag kan ha fel. Det visar sig i morgon.